Έχεις Gravatar; Ενημέρωσε το Προφίλ σου στην Περιοχή Πελατών

Έχεις Gravatar; Ενημέρωσε το Προφίλ σου στην Περιοχή Πελατών

Αγαπητέ πελάτη,

Η Περιοχή Πελατών αναβαθμίστηκε πρόσφατα! Νέα χαρακτηριστικά, βελτιώσεις, δυνατότητες και υπηρεσίες προστέθηκαν με σκοπό να αναβαθμίσουν και να διευκολύνουν την εμπειρία χρήστη, δηλαδή την εμπειρία σου.

Θα ενημερώνεσαι με νέα ανακοίνωση μόλις κάθε νέα δυνατότητα ή υπηρεσία γίνεται διαθέσιμη προς χρήση.

Ενσωμάτωση Gravatar στο Προφίλ Πελατών

Η εμπειρία χρήστη γίνεται πάντοτε καλύτερη όταν εξατομικεύεται. Για να σε βοηθήσουμε να δώσεις μία δική σου πινελιά στο Προφίλ σου, ενσωματώσαμε το Gravatar.

Τι είναι το Gravatar;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Gravatar:

“Ένα “avatar” είναι μια εικόνα που σε αντιπροσωπεύει στο διαδίκτυο—μια μικρή εικόνα που εμφανίζεται δίπλα στο όνομά σου όταν αλληλεπιδράς με ιστότοπους.

Το Gravatar είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο Avatar (Globally Recognized Avatar). Ανεβάζεις μια εικόνα και δημιουργείς το δημόσιο προφίλ σου μόνο μία φορά και, στη συνέχεια, όταν συμμετέχεις σε οποιονδήποτε ιστότοπο με δυνατότητα Gravatar, η εικόνα Gravatar και το δημόσιο προφίλ σου θα σε ακολουθούν αυτόματα εκεί.

Για παράδειγμα, μόλις ρυθμιστεί ο λογαριασμός σου στο Gravatar, τότε η εικόνα σου θα εμφανιστεί αυτόματα στο OpenAI, Slack, WordPress κ.λπ.

Το Gravatar είναι μια δωρεάν υπηρεσία για ιδιοκτήτες ιστοσελίδων, προγραμματιστές και χρήστες που εκτελείται και υποστηρίζεται από την Automattic (την εταιρεία πίσω από το WordPress).

Το Gravatar χρησιμοποιείται ήδη από εταιρείες κολοσσούς και μεγάλους οργανισμούς όπως WordPress, Github, OpenAI, Atlassian, Slack, Disqus και Salesforce.”

Πώς με επηρεάζει η ενσωμάτωση του Gravatar;

Με την ενσωμάτωση του Gravatar στο Προφίλ σου στην Περιοχή Πελατών billing.konet.gr προστέθηκε μία εικόνα πάνω από το Όνομά σου.

Εάν δεν έχεις συνδέσει το Email που χρησιμοποιείς για την είσοδό σου στην Περιοχή Πελατών με το Gravatar, θα βλέπεις στην εικόνα του Προφίλ γεωμετρικά σχήματα.

Πηγή: billing.konet.gr – Περιοχή Πελατών

Μόλις συνδέσεις το Email σου με το Gravatar, θα μπορείς να βλέπεις την εικόνα που θα ανεβάσεις στο Gravatar.

Αυτή η μικρή αλλά καλαίσθητη αλλαγή θα δώσει μία δική σου πινελιά στην Περιοχή Πελατών.

Πώς κάνω εγγραφή στο Gravatar;

Για να κάνεις εγγραφή στο Gravatar αρκεί να επισκεφθείς την ιστοσελίδα τους gravatar.com.

Αφού συνδεθείς στην ιστοσελίδα θα κάνεις κλικ στο κουμπί “Sign Up” και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες εγγραφής.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σου, θα συνδεθείς στο νέο Προφίλ σου στο Gravatar και θα ανεβάσεις την εικόνα της επιλογής σου.

Το Gravatar θα αποθηκεύσει την εικόνα σου και ύστερα από λίγες ώρες θα την δεις στο λογαριασμό σου στην Περιοχή Πελατών.

Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία για την διαδικασία, μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες δημιουργίας Gravatar λογαριασμού που θα βρεις στην ιστοσελίδα τους.

Σε προτρέπουμε να αξιοποιήσεις τη νέα δυνατότητα και να δώσεις το “χρώμα” σου στην ανανεωμένη Περιοχή Πελατών του konet.gr.

Featured Image: Screenshot από Gravatar.com – Επεξεργασία από Konet

CC BY-SA

Έχεις Gravatar; Ενημέρωσε το Προφίλ σου στην Περιοχή Πελατών is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International license. Πηγή: https://blog.konet.gr/echeis-gravatar-enimerose-to-profil-soy-stin-periochi-pelaton/ , Δημιουργός: Konet.gr

Σχολιάστε

Creative Commons License
Except where otherwise noted, Blog.konet.gr by Konet.gr is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Χρησιμοποίησε το περιεχόμενο των άρθρων ελεύθερα εφόσον δίνεις αναφορά στην πηγή και στον δημιουργό τους.