Ενημέρωση για τα cPanel και Softaculous Backups

Η ενημέρωση αφορά ορισμένες αλλαγές που προέκυψαν αναφορικά με την χρήση και αποθήκευση των Backups που παίρνουν το Softaculous και το cPanel.

Εν όψει των εορτών σας ευχόμαστε:

Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα!

Καλές Χριστούγεννα!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ορισμένες αλλαγές που προέκυψαν αναφορικά με την εφαρμογή Softaculous.

Η εφαρμογή Softaculous είναι διαθέσιμη προς όλους τους πελάτες μας μέσα από το cPanel λογαριασμό τους και σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε σε 1 μόλις λεπτό, με μεγάλη ευκολία και με ελάχιστα κλικς περισσότερες από 380 εφαρμογές, όπως WordPress, Joomla, Prestashop.

Μετά από τις πρόσφατες αλλαγές στο Softaculous που έχουν σχέση με τα Backups που το ίδιο δημιουργούσε, έχουμε τα εξής:

  • Η δυνατότητα χρήσης του Backup συστήματος του Softaculous έχει απενεργοποιηθεί. Αντί αυτού, μπορείτε να λαμβάνετε Partial και Full Backups μέσω του Build-in συστήματος του cPanel, τα οποία είναι πολύ εύκολα στο Restore τους. Ταυτόχρονα, παραμένει σε ισχύ η δυνατότητα να κάνετε Restore όποιο file ή database επιθυμείτε μέσω του R1Soft Backup.
  • Ο χρόνος παραμονής των Backups μέσω του cPanel και του Softaculous στον λογαριασμό σας στον server δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 10 ημέρες.

Παρακαλούμε, εάν διαθέτετε Backups που έχουν γίνει μέσω του cPanel ή του Softaculous και επιθυμείτε να τα κρατήσετε, κατεβάστε ‘τα τοπικά από το cPanel λογαριασμό σας πριν αυτά διαγραφούν αυτομάτως από το σύστημα.

CC BY-SA

Ενημέρωση για τα cPanel και Softaculous Backups is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International license. Πηγή: https://blog.konet.gr/cpanel-softaculous-backups/ , Δημιουργός: Konet.gr

Σχολιάστε

Creative Commons License
Except where otherwise noted, Blog.konet.gr by Konet.gr is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Χρησιμοποίησε το περιεχόμενο των άρθρων ελεύθερα εφόσον δίνεις αναφορά στην πηγή και στον δημιουργό τους.