Δωρεάν αυξήσεις χαρακτηριστικών και resources σε όλα τα πακέτα!

Επιδιώκοντας να δώσουμε ακόμα περισσότερα κίνητρα και εφόδια για να αναπτύξεις την ιστοσελίδα σου αποφασίσαμε να αλλάξουμε τα χαρακτηριστικά των πακέτων hosting μας!

Αγαπητέ πελάτη,


Επιδιώκοντας να δώσουμε ακόμα περισσότερα κίνητρα και εφόδια για να αναπτύξεις την ιστοσελίδα σου αποφασίσαμε να αλλάξουμε τα χαρακτηριστικά των πακέτων hosting μας!

Τι αλλάζει;

Τα πακέτα hosting, οι ονομασίες και οι τιμές τους δεν αλλάζουν. Αυξάνονται όμως τα resources και τα χαρακτηριστικά σε όλα τα πακέτα. Από τις αναβαθμίσεις αυτές εξαιρούνται τα πακέτα VPS Hosting και οι Dedicated Servers. Οι αναβαθμίσεις είναι εντελώς δωρεάν για όλους. Οι αλλαγές αυτές θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.


Σημαντική σημείωση: Εξαιτίας των αναβαθμίσεων ενδέχεται ορισμένα accounts με custom ρυθμίσεις (όπως παραπάνω βάσεις) να χάσουν τις ιδιαίτερες ρυθμίσεις τους. Εάν δείτε ότι σας προέκυψε αντίστοιχο θέμα, παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα ώστε να το λύσουμε.

Γιατί γίνεται η αλλαγή;

Οι προετοιμασίες για την περίοδο των εορτών έχουν ήδη ξεκινήσει! Εσύ είσαι έτοιμος να υποδεχθείς την αυξημένη ζήτηση των ημερών; Με την παρούσα αναβάθμιση θέλουμε από πλευράς μας να σε βοηθήσουμε να ανταποκριθείς ακόμα καλύτερα στην αυξημένη κίνηση της ιστοσελίδας σου γενικότερα.


Η διαδικασία ενεργοποίησης των αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 08/09/2023. Οι αυξήσεις των χαρακτηριστικών θα εμφανιστούν σύντομα και στη σελίδα μας μαζί με νέες υπηρεσίες.

Αλλαγές στην εμφάνιση της Περιοχής Πελατών

Παράλληλα έγιναν ορισμένες αλλαγές στην Περιοχή Πελατών προκειμένου να γίνει πιο σύγχρονη και πιο user friendly. Εάν θέλεις να κάνεις οποιοδήποτε σχόλιο επ’ αυτών, στείλε μας ένα email με το feedback σου. Θα χαρούμε πολύ να μάθουμε την άποψή σου! 🙂


Με εκτίμηση,

Konet

CC BY-SA

Δωρεάν αυξήσεις χαρακτηριστικών και resources σε όλα τα πακέτα! is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International license. Πηγή: https://blog.konet.gr/dorean-ayxiseis-charaktiristikon-kai-resources-se-ola-ta-paketa/ , Δημιουργός: Konet.gr

Σχολιάστε

Creative Commons License
Except where otherwise noted, Blog.konet.gr by Konet.gr is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Χρησιμοποίησε το περιεχόμενο των άρθρων ελεύθερα εφόσον δίνεις αναφορά στην πηγή και στον δημιουργό τους.