Μονιμοποίηση νέου συστήματος προστασίας cPanel

Μετά από την δοκιμαστική χρήση του νέου συστήματος προστασίας του cPanel, που στέφθηκε με επιτυχία, προχωράμε στη μονιμοποίησή του.

Αγαπητέ πελάτη,


Μετά από την δοκιμαστική χρήση του νέου συστήματος προστασίας του cPanel, που στέφθηκε με επιτυχία, προχωράμε στη μονιμοποίησή του.

Όταν προσπαθήσεις να συνδεθείς στο cPanel σου ενδέχεται να δεις ένα “Splash Screen” challenge. Σε φυσιολογικές συνθήκες το σύστημα χρειάζεται 1 δευτερόλεπτο για να εξετάσει εάν είσαι άνθρωπος ή bot οπότε και σου επιτρέπει την ασφαλή είσοδο στο hosting account σου. Σε αυτό το διάστημα ενδέχεται να εμφανιστεί στην οθόνη σου ένα μήνυμα της μορφής “Please wait”. Μόνο εάν αποτύχει η επαλήθευση, θα χρειαστεί να “λύσεις” το challenge μέσω κάποιου εύκολου Captcha.


Εάν δεν μπορέσεις να λύσεις το challenge/captcha ή εάν δεν σε προχωρήσει αυτόματα το σύστημα στο Login Screen, παρακαλούμε ενημέρωσέ μας άμεσα είτε τηλεφωνικώς είτε γραπτώς.


Για οποιαδήποτε απορία έχεις, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.


Με εκτίμηση,

Konet

CC BY-SA

Μονιμοποίηση νέου συστήματος προστασίας cPanel is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International license. Πηγή: https://blog.konet.gr/monimopoiisi-neoy-systimatos-prostasias-cpanel/ , Δημιουργός: Konet.gr

Σχολιάστε

Creative Commons License
Except where otherwise noted, Blog.konet.gr by Konet.gr is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Χρησιμοποίησε το περιεχόμενο των άρθρων ελεύθερα εφόσον δίνεις αναφορά στην πηγή και στον δημιουργό τους.