Κάνε μεταφορά τα Google Domains σου στην Konet σήμερα

Εμείς στην Konet είμαστε εδώ για να σε διαβεβαιώσουμε ότι η μεταφορά του domain σου μπορεί να είναι μια εύκολη και οικονομικά συμφέρουσα διαδικασία.

Η Alphabet κλείνει τα Google Domains και πουλά τις domain name υπηρεσίες της στην Squarespace. Τα νέα ήρθαν ως κεραυνός εν αιθρία για την βιομηχανία και εξέπληξαν πολλούν. Ήδη πολλοί πελάτες ξεκίνησαν να ψάχνουν για εναλλακτικές και πιο προσιτές επιλογές για κατοχύρωση και μεταφορά των domains τους.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Squarespace σχετικά τα domains (σε μετάφραση):

“Κάθε domain name στοιχίζει $20 με $70 τον χρόνο. Η τιμή εξαρτάται από την κατάληξη του top-level domain (TLD).”

Πηγή: https://support.squarespace.com/hc/en-us/articles/205812198-Squarespace-domains-overview

Αυτή η τιμή είναι πολύ ακριβότερη από τις μέσες τιμές των καταχωρητών αλλά και από τις τιμές που είχε η ίδια η Google.

Εμείς στην Konet είμαστε εδώ για να σε διαβεβαιώσουμε ότι η μεταφορά του domain σου μπορεί να είναι μια εύκολη και οικονομικά συμφέρουσα διαδικασία. Έχοντας πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και όντας αδειοδοτημένος καταχωρητής των Ελληνικών TLDs .gr και .ελ από την ΕΕΤΤ, κατανοούμε απόλυτα την βιομηχανία των domain names και δεσμευόμαστε να σου παρέχουμε απρόσκοπτη μετάβαση και ανταγωνιστικές τιμές.

Εμείς στην Konet είμαστε εδώ για να σε διαβεβαιώσουμε ότι η μεταφορά του domain σου μπορεί να είναι μια εύκολη και οικονομικά συμφέρουσα διαδικασία.

Γιατί πρέπει η Konet να γίνει το νέο σπίτι των domains σου

Η Konet βρίσκεται στον κλάδο των domain names και του web hosting από το 1999. Είμαστε μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στον τομέα μας στον κόσμο. Ο πελάτες της και η εξυπηρέτηση των αναγκών του αποτελεί για εμάς τον πυρήνα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Θέλουμε πάντα να είμαστε ο αξιόπιστος, διαφανής και χρήσιμος καταχωρητής domain name που επιθυμείς. Χωρίς κρυφές χρεώσεις ή άλλα τεχνάσματα φερόμαστε στον πελάτη όπως θα θέλαμε να μας φέρονται.

Για όσους αναζητούν ένα νέο σπίτι για τα domains τους, η Konet είναι η καλύτερη επιλογή. Προσφέρουμε γρήγορη διαδικασία μεταφοράς που είναι τόσο απλή όσο και αποτελεσματική. Η πλατφόρμα μας, απαλλαγμένη από περιττά κουμπιά και ακαταστασία, κάνει τη διαχείριση των domains σου μία εύκολη υπόθεση.

Ερχόμενος στην Konet θα απολαύσεις την υψηλού επιπέδου και αναγνωρισμένη υποστήριξη πελατών μας. Κάθε πελάτης της Konet είναι βέβαιος ότι θα λάβει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και ότι το αίτημά του θα λυθεί το συντομότερο δυνατό. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κριτικές των πελατών μας είναι απόλυτα θετικές και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την υποστήριξή μας.

Όπως γνωρίζεις, στα Google Domains ήταν πολύ δύσκολο έως απίθανο να πάρεις υποστήριξη από ένα πραγματικό άνθρωπο. Ερχόμενος στην Konet δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς μήπως συμβεί κάτι τέτοιο μαζί μας. Στην Konet, εκτιμούμε τη σαφή επικοινωνία και την ικανοποίηση των πελατών. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγή καταχωρητή, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη μεταφορά του domain σου όχι μόνο εύκολη και οικονομικά προσιτή αλλά και διαφανή.

Η Konet προσφέρει φθηνά domain names

Η είδηση για την πώληση του Google Domains στην Squarespace έρχεται πάνω στην ώρα για το Small Business Month της Konet. Στα πλαίσια του Small Business Month η Konet θα προσφέρει μέχρι και τα τέλη Ιουλίου 2023 μεγάλες προσφορές σε όλες τις υπηρεσίες της. Έτσι σου δίνουμε μία τέλεια ευκαιρία και έναν ακόμα λόγο για να αλλάξεις καταχωρητή και να μεταφέρεις οικονομικά τα domain σου στην Konet.

Η είδηση για την πώληση του Google Domains στην Squarespace έρχεται πάνω στην ώρα για το Small Business Month της Konet.

Χρησιμοποιώντας τα κουπόνια που θα βρεις στο Blog και την ιστοσελίδα μας, μπορείς να μεταφέρεις στην Konet και να επεκτείνεις την κατοχύρωση των domains σου σε εξαιρετικές τιμές. Σε εμάς θα βρεις όλες τις δημοφιλείς καταλήξεις διαθέσιμες σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

Αυτοί οι κωδικοί είναι κατάλληλοι για όποιον θέλει να μεταφερθεί από το Google Domains. Μπορείς όμως να τους χρησιμοποιήσεις και ανεξάρτητα από τον τρέχοντα καταχωρητή σου για να μεταφέρεις τα domains σου στην Konet και να τα ανανεώσεις οικονομικά.

Συντονίσου για νεότερα blogposts ή κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λάβεις ενημέρωση με τους κωδικούς των κουπονιών.

Τι γίνεται εάν το domain σου δεν λήγει σύντομα;

Ίσως θεωρείς ότι η καλύτερη στιγμή για να μεταφέρεις το domain σου είναι κοντά στην ημερομηνία λήξης του. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Στην πραγματικότητα, οι μεταφορές domain μπορούν να ξεκινήσουν σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του domain, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά μπορεί να είναι η ημερομηνία λήξης. Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή, ειδικά όταν υπάρχει κάποια προσφορά.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Για τις περισσότερες καταλήξεις ανώτερου επιπέδου ή TLD (το τμήμα μετά την τελεία), όταν μεταφέρεις το domain σου, η τιμή ανανέωσης που πληρώνεις ως μέρος της διαδικασίας μεταφοράς προστίθεται στην τρέχουσα ημερομηνία λήξης και όχι στην ημερομηνία κατά την οποία πραγματοποιείται η μεταφορά . Αυτό ουσιαστικά επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του domain σου κατά ένα ακόμη έτος από την τρέχουσα ημερομηνία λήξης του.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι το domain σου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2023 και αποφασίζεις να το μεταφέρεις στις 30 Ιουνίου 2023. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της μεταφοράς, η νέα ημερομηνία λήξης θα είναι η 31η Δεκεμβρίου 2024 και όχι η 30η Ιουνίου 2024. Με άλλα λόγια, δεν χάνεις ούτε μία ημέρα.

Επομένως, εάν το domain σου δεν λήγει σύντομα, δεν χρειάζεται να καθυστερήσεις τη μεταφορά του. Η αλλαγή καταχωρητή του domain σου νωρίτερα σού παρέχει το πλεονέκτημα να απολαμβάνεις τις προσφορές και τις υπηρεσίες του νέου καταχωρητή χωρίς να χάσεις έστω και μία ημέρα από τον χρόνο που έχεις ήδη πληρώσει στον τρέχοντα καταχωρητή σου.

Κάνε μεταφορά από το Google Domains στην Konet σήμερα!

Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για τους πελάτες του Google Domain να αλλάξουν καταχωρητή και να μεταφερθούν στην Konet. Θα εξοικονομήσεις χρήματα και θα είσαι ήσυχοι γνωρίζοντας ότι τα domains σου είναι σε σίγουρα χέρια.

Γίνε μέλος της οικογένειας της Konet σήμερα και απόλαυσε την σιγουριά και την αξιοπιστία που λαμβάνουν Ελληνικές επιχειρήσεις και ιδιώτες για πάνω από 23 χρόνια.

CC BY-SA

Κάνε μεταφορά τα Google Domains σου στην Konet σήμερα is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International license. Πηγή: https://blog.konet.gr/kane-metafora-ta-google-domains-sou-stin-konet-simera/ , Δημιουργός: Konet.gr

Σχολιάστε

Creative Commons License
Except where otherwise noted, Blog.konet.gr by Konet.gr is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Χρησιμοποίησε το περιεχόμενο των άρθρων ελεύθερα εφόσον δίνεις αναφορά στην πηγή και στον δημιουργό τους.