Ενημέρωση για τα .com Domains – Αυξήσεις από Verisign, σταθερές τιμές από Konet

η Verisign, το Registry (Μητρώο) των .com domains, προχωρά σε αύξηση τιμών 7% από 01/09/2023.

Αγαπητέ πελάτη,


Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η Verisign, το Registry (Μητρώο) των .com domains, προχωρά σε αύξηση τιμών 7% από 01/09/2023. Οι αυξήσεις αυτές θα είναι ετήσιες μέχρι και το 2024 όπως προβλέπονται από την σύμβαση που έχει σε ισχύ η Verisign με την ICANN.


Το κόστος των .com domains για τους καταχωρητές την 1η Σεπτεμβρίου 2023 θα διαμορφώνεται στα 9,77$ από τα 9,15$ που είναι τώρα. Στο κόστος αυτό θα πρέπει κάθε φορά να προσθέτεις 0,18$ που είναι το παράβολο της ICANN για κάθε κίνηση (κατοχύρωση, ανανέωση, μεταφορά). Με άλλα λόγια η νέα τιμή που θα αγοράζουν οι καταχωρητές θα είναι πλέον 9,95$. Από εκεί και πέρα, ο κάθε καταχωρητής βάζει τις δικές του επιπλέον χρεώσεις προς εμάς.


Επομένως, όποια τιμή βλέπεις κάτω από τα 10,00$ για κατοχύρωση στα .com domains να γνωρίζεις ότι είναι κάτω του κόστους και ότι πρόκειται για προωθητική ενέργεια που συνήθως συνεπάγεται σημαντικά αυξημένη τιμή κατά την ανανέωση του domain.


Εμείς στην Konet αποφασίσαμε να αναλάβουμε πλήρως την απορρόφηση αυτής της αύξησης θέλοντας εμπράκτως να στηρίξουμε τον πελάτη. Έτσι, θα διατηρήσουμε αμετάβλητες τις τιμές των .com domains μέχρι την επόμενη αύξηση που αναμένεται το 2024.


Σε νέο άρθρο που θα δημοσιεύσουμε σε λίγες μέρες στο Blog μας θα περιγράφουμε αναλυτικά το πως προκύπτουν οι αυξήσεις των .com domains, τι ισχύει για την ICANN και την Verisign, πού κινείται η βιομηχανία των domains ενώ παράλληλα θα κάνουμε ειδική μνεία και για τα .net domains που επίσης βρίσκονται στη διαχείριση της Verisign.


Με εκτίμηση,

Konet

CC BY-SA

Ενημέρωση για τα .com Domains – Αυξήσεις από Verisign, σταθερές τιμές από Konet is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International license. Πηγή: https://blog.konet.gr/enimerosi-gia-ta-com-domains-ayxiseis-apo-verisign-statheres-times-apo-konet/ , Δημιουργός: Konet.gr

Σχολιάστε

Creative Commons License
Except where otherwise noted, Blog.konet.gr by Konet.gr is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Χρησιμοποίησε το περιεχόμενο των άρθρων ελεύθερα εφόσον δίνεις αναφορά στην πηγή και στον δημιουργό τους.