Νέο Backup σύστημα – JetBackup 5

Νέο Backup σύστημα - JetBackup 5

Αγαπητέ πελάτη,


Όπως ενδεχομένως να πρόσεξες εισερχόμενος μέσα στο cPanel λογαριασμό σου, έχουμε ένα νέο Backup σύστημα!


Το Backup σύστημα που χρησιμοποιούσαμε για 15 έτη ήταν το R1Soft. Παλαιότερα το σύστημα αυτό ήταν, κατά γενική ομολογία όλων των εταιρειών του κλάδου, η καλύτερη λύση Backup και Restoration για το Shared Hosting.


Όμως, τα τελευταία χρόνια το R1Soft άλλαξε πολλούς ιδιοκτήτες ενώ οι αναβαθμίσεις του γίνονταν όλο και πιο αραιές. Ώσπου, τον Ιανουάριο του 2023 όταν στήσαμε τα νέα συστήματά μας, δεν μπορέσαμε να κάνουμε το R1Soft να λειτουργήσει ομαλά.


Μετά από αρκετό ψάξιμο φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το R1Soft δεν υποστήριζε το νέο OS που χρησιμοποιούσαμε. Επικοινωνήσαμε με τους developers και δεν βρήκαμε ανταπόκριση οπότε ψάξαμε εναλλακτική. Μετά από δοκιμές αρκετών συστημάτων καταλήξαμε στο JetBackup 5.


Με το JetBackup 5 μπορείς άμεσα να κάνεις restore ή να κατεβάσεις τοπικά τα αρχεία, emails και βάσεις του λογαριασμού σου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χάρη στους ισχυρούς Backup servers μας αλλά και τις 10Gbit γραμμές μας.


Στο επόμενο Newsletter θα ενημερωθείς αναλυτικά σχετικά με την αλλαγή του βασικού backup συστήματος. Σε εκείνο θα έχουμε όλες τις λεπτομέρειες με σχετικά με το γιατί και πως έγινε η αλλαγή.


Συνδεόμενος στην Περιοχή Πελατών, κατευθύνσου στη Γνωσιακή Βάση για να βρεις όλο το απαραίτητο Documentation με μεγάλη λεπτομέρεια αλλά και πως θα μπορείς να κάνεις χρήση του νέου συστήματος.


Εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το νέο Backup σύστημα JetBackup 5 και δυσκολεύεσαι, μη διστάσεις να μας ενημερώσεις.


Με εκτίμηση,

Konet

CC BY-SA

Νέο Backup σύστημα – JetBackup 5 is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International license. Πηγή: https://blog.konet.gr/neo-backup-systima-jetbackup-5/ , Δημιουργός: Konet.gr

Σχολιάστε

Creative Commons License
Except where otherwise noted, Blog.konet.gr by Konet.gr is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Χρησιμοποίησε το περιεχόμενο των άρθρων ελεύθερα εφόσον δίνεις αναφορά στην πηγή και στον δημιουργό τους.