Τιμοκατάλογος Domain Names με όλα τα Pricing Tiers

Δες τον ενημερωμένο και αναλυτικό τιμοκατάλογο με όλα τα domain names. Οι καλύτερες τιμές domain σε όλες τις καταλήξεις μόνο για εσένα.

Αγαπητέ πελάτη,

Μπορείς να βρεις τον τιμοκατάλογο των Domain Names που προσφέρουμε στη νέα σελίδα μας Τιμοκατάλογος Domain Names.

Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει και 6 Pricing Tiers. Ανάλογα με το πόσα Domains έχεις αγορασμένα από εμάς, μπαίνεις και σε διαφορετικό Pricing Tier. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ομαδοποιούμε και κατατάσουμε τον λογαριασμό σου ανάλογα με τα domains σου.

Το Domain Tier, ή Pricing Tier, είναι η κατηγορία χρέωσης στην οποία ανήκει ο λογαριασμός σου. Όσο περισσότερα domains έχεις σε εμάς, τόσο μεγαλύτερες εκπτώσεις παίρνετε.

Πιο συγκεκριμένα, οι κατηγορίες χρέωσης των Domain Tiers έχουν ως εξής:

  • Tier 1: 1-10 Domains
  • Tier 2: 11-20 Domains
  • Tier 3: 21-30 Domains
  • Tier 4: 31-40 Domains
  • Tier 5: 41-85 Domains
  • Tier 6: 85+ Domains

Ο Τιμοκατάλογος στην Περιοχή Πελατών εξακολουθεί και υφίσταται και μπορείς να τον επισκέπτεσαι εδώ. Όμως, προκειμένου να προβάλουμε καλύτερα και εμφανέστερα όλα Pricing Tiers και τις τιμές, δημιουργήσαμε τον νέο τιμοκατάλογο.

Όλοι οι λογαριασμοί στην Περιοχή Πελατών έχουν ενημερωθεί ανάλογα με το Tier στο οποίο ανήκει ο καθένας. Πλέον, κάθε φορά που θα πηγαίνεις να κατοχυρώσεις ή να ανανεώσεις ένα Domain, το σύστημα θα σου εμφανίζει αυτόματα την τιμή από το Tier σου.

Μόλις το σύνολο των domains σου ξεπεράσει τον αριθμό του Tier σου, θα λάβεις τις νέες τιμές. Με την μείωση όμως του αριθμού των domains σου, θα μειωθεί και το Tier σου.

Κατά την ανανέωση κάθε domain, θα ενημερώνεται αυτόματα και η τρέχουσα τιμή του (ενδέχεται μέχρι τότε να βλέπεις την τιμή της προηγούμενης ανανέωσης του domain σου).

Σε περίπτωση που έχεις την οποιαδήποτε απορία, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Με εκτίμηση,

Konet

CC BY-SA

Τιμοκατάλογος Domain Names με όλα τα Pricing Tiers is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International license. Πηγή: https://blog.konet.gr/timokatalogos-domain-names/ , Δημιουργός: Konet.gr

Σχολιάστε

Creative Commons License
Except where otherwise noted, Blog.konet.gr by Konet.gr is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Χρησιμοποίησε το περιεχόμενο των άρθρων ελεύθερα εφόσον δίνεις αναφορά στην πηγή και στον δημιουργό τους.