Σημαντική Ενημέρωση Ασφαλείας

Σημαντική Ενημέρωση Ασφαλείας - Konet

Στην Konet βρισκόμαστε συνεχώς στις επάλξεις προκειμένου να εντοπίσουμε κακόβουλες ενέργειες εις βάρος των πελατών μας.

Πρόσφατα υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι διενεργούνται από τρίτους κακόβουλες προσπάθειες παραπλανήσεως πελατών της εταιρείας μας Konet, μέσω emails στα οποία ως αποστολέας παρουσιάζονται διευθύνσεις όπως konet.gr@gmail.com, konet@gmail.com ή/και άλλες παρόμοιες με σκοπό να τους πείσουν να καταχωρίσουν τα στοιχεία τους (Username, Κωδικό Χρήστη).

Με τα μηνύματα αυτά, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν έχουν αποσταλεί από την Konet, προτρέπουν τους πελάτες να ακολουθήσουν σύνδεσμο (link) που οδηγεί σε σελίδα όπου μεταξύ άλλων ζητείται η εισαγωγή των στοιχείων προσβάσεώς τους σε λογαριασμούς ή η προβολή μολυσμένων ιστοσελίδων.

Παρακαλούμε όπως αγνοήσετε και διαγράψετε αμέσως τα emails αυτά, χωρίς να προβείτε σε οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια.

Για την ασφάλειά σας, υπενθυμίζουμε ότι:

1. Η Konet και η ιστοσελίδα της konet.gr δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανέναν τρόπο τους μυστικούς κωδικούς σας π.χ. μέσω τηλεφώνου, SMS ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Οι κωδικοί σας είναι αυστηρώς προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν.

2. Οποιαδήποτε σύνδεση στα συστήματα μας πρέπει να γίνεται μόνον μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΟΝΕΤ (konet.gr) και όχι μέσω συνδέσμων (links) που ευρίσκονται σε άλλες ιστοσελίδες, σε μηχανές αναζητήσεως, σε SMS ή σε emails.

Σε περίπτωση που γίνετε αποδέκτης τέτοιου είδους επικοινωνίας και εκ παραδρομής ακολουθήσετε τον σχετικό σύνδεσμο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα στο τηλέφωνο της εταιρείας μας 2310 501800 ώστε να σας δώσουμε οδηγίες για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Με εκτίμηση,

Κonet

CC BY-SA

Σημαντική Ενημέρωση Ασφαλείας is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International license. Πηγή: https://blog.konet.gr/simantiki-enimerosi-asfaleias/ , Δημιουργός: Konet.gr

Σχολιάστε

Creative Commons License
Except where otherwise noted, Blog.konet.gr by Konet.gr is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Χρησιμοποίησε το περιεχόμενο των άρθρων ελεύθερα εφόσον δίνεις αναφορά στην πηγή και στον δημιουργό τους.