Προγραμματισμένη Διακοπή Υπηρεσιών Μητρώου Ονομάτων Χώρου .gr και .ελ

Προγραμματισμένη Διακοπή Υπηρεσιών Μητρώου Ονομάτων Χώρου .gr και .ελ

Το Μητρώο Ονομάτων Χώρου .gr και .ελ κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναβαθμίσεις και συντηρήσεις στα συστήματά του. Μία τέτοια συντήρηση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.

Η ΚΟΝΕΤ, ως αδειοδοτημένος Καταχωρητής Ονομάτων Χώρου .gr και .ελ, θα ήθελε να σας ενημερώσει σχετικά την προγραμματισμένη αυτή διακοπή.

Πότε είναι προγραμματισμένη η διακοπή στα Ονόματα Χώρου;

Η διακοπή είναι προγραμματισμένη για τις 26 Ιανουαρίου 2020 από τις 08:00 ώρα Ελλάδος (UTC +2) μέχρι και τις 14:00 ώρα Ελλάδος (UTC +2). Η διακοπή αφορά όλους τους Καταχωρητές Ονομάτων Χώρου και δεν είναι κάτα που αφορά αποκλειστικά την ΚΟΝΕΤ.

Τι ακριβώς δεν θα είναι διαθέσιμο στα Ονόματα Χώρου;

Οι χρήστες των υπηρεσιών μας δεν θα μπορούν να καταχωρήσουν, να ανανεώσουν ή να αναζητήσουν πληροφορίες (WHOIS). Η διακοπή θα είναι προσωρινή και θα αφορά μόνο τα ονόματα χώρου .gr και .ελ . Τα ονόματων χώρου των υπόλοιπων καταλήξεων (TLDs) θα λειτουργούν κανονικά.

Τι άλλο θα επηρεάσει η διακοπή του Μητρώου;

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η διακοπή δεν θα επηρεάσει καθόλου την Φιλοξενία Ιστοσελίδων σας. Δεν θα πρέπει να επηρεαστούν επίσης καθόλου οι DNS υπηρεσίες σας.

Οι μόνες υπηρεσίες που θα επηρεαστούν θα είναι οι αγορές, οι ανανεώσεις και οι αναζητήσεις των .gr και .ελ Ονομάτων Χώρου.

Πότε δεν μπορώ να κάνω ανανέωση Ονομάτων Χώρου;

Δεν μπορείτε να κάνετε ανανέωση ονομάτων χώρου όταν το Μητρώο Ονομάτων Χώρου έχει διακόψει τις υπηρεσίες του.

Οι διακοπές υπηρεσιών του Μητρώου Ονομάτων Χώρου .gr και .ελ συμβαίνουν πάντα, δυστυχώς, ημέρα Κυριακή.

Για αυτό συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να μην αφήνουν για ημέρα Κυριακή τις αγορές και ανανεώσεις των υπηρεσιών τους. Συστήνουμε οι αγορές και ανανεώσεις των Ονομάτων Χώρου και της Φιλοξενίας Ιστοσελίδων να γίνονται από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο.

CC BY-SA

Προγραμματισμένη Διακοπή Υπηρεσιών Μητρώου Ονομάτων Χώρου .gr και .ελ is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International license. Πηγή: https://blog.konet.gr/programmatismeni-diakopi-ypiresion-mitroou-onomaton-xorou/ , Δημιουργός: Konet.gr

Σχολιάστε

Creative Commons License
Except where otherwise noted, Blog.konet.gr by Konet.gr is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Χρησιμοποίησε το περιεχόμενο των άρθρων ελεύθερα εφόσον δίνεις αναφορά στην πηγή και στον δημιουργό τους.